DESPRE NOI

Compania All Green Way Solutions SRL a fost înființată în anul 2019 de către o echipă tânără și dinamică de ingineri în domeniul Energiilor Regenerabile ce s-au axat pe proiectarea, execuția și exploatarea sistemelor Fotovoltaice, atât industriale cât și rezidențiale.

Avem ca și obiect pricipal de activitate consultanța privind sistemele de energii regenerabile, proiectarea, execuția, implementarea și punerea în funcțiune a sistemelor fotovoltiace pentru a se adapta permanent cerințelor clienților.

O activitate secundară o reprezintă utilizarea eficienței energetice în mediul construit prin utilizarea de noi tehnologii și echipamente de ultimă generație.Viziunea noastra

Ne dorim să dezvoltăm tehnologii ce creează independență energetică și confort. Tehnologii ce creează libertate și dă calitate vieții. Noi credem în noile tehnologii ce dau posibilitatea consumatorilor să își dezvolte noi pasiuni alături de prieteni și să se bucure de natura curată.Misiunea noastra

Misiunea noastră este de a depăși limita și așteptările clienților noștri prin cele mai noi și performante tehnologii chiar și în locații izolate. Orice consumator poate avea parte de energie fotovoltaică.Strategia noastră:

- Consultanță tehnică și alegerea soluțiilor optime de energie regenerabilă;
- Satisfacerea cerințelor clienților;
- Echipamente fiabile;
- Optimizarea investiției;
- Profesionalism.

Ce ne propunem:

- Folosirea la maxim a energiei solare gratis;
- Reducererea dependenței de rețelele naționale;
- Consumatorul își poate acoperi parțial sau integral consumul prin producție proprie de energie