Sari la conținut
Acasa » Proiectare

Proiectare

INSTALAȚII ELECTRICE DE JOASA TENSIUNE

Instalaţiile electrice de joasa tensiune sunt acele instalatii care functioneaza la tensiuni mai mici de 1kV, respectiv la tensiuni de 0,4KV si 0,23KV, asa numitele tensiuni de linie si respectiv tensiuni de faza

Referirea la instalatii de joasa tensiune se face atat pentru consumatori casnici (instalatii electrice interioare aferente imobilelor de locuit), consumatori industriali (hale industriale, hale de productie) cat si instalatii de racordare la reteaua electrica (bransamente monofazate).

Realizarea acestor instalatii necesita o buna cunoastere a acestei forme de energie, precum si a modului de utllizare. Instalatiile, care participa de la producere pana la utilizare, trebuiesc dimensionate in functie de sarcina electrica pe care trebuie sa o suporte astfel incat sa functioneze in conditii optime.

Se considera ca o instalatie functioneaza in conditii optime atunci cand alimenteaza cu energie electrica toti consumatorii pe care ii deserveste fara, a crea probleme legate de intreruperea accidentala a alimentarii, fara a fi un pericol iminent datorita supraincalzirii, fara a prezenta pericol de electrocutare, fara a fi un pericol din punct de vedere ecologic, etc

Lumea in care traim se afla intr-o continua miscare si modernizare, iar fara ca aceste instalatii sa fie proiectate si executate conform legislatiei si normelor de securitate, putem afecta viata cladirii, a persoanelor noastre si a celor din jur.

CURENȚI SLABI

Instalatiile de curenti slabi sunt acele instalatii electrice care transmit curent electric de intensitate mica, spre deosebire de instalatiile obisnuite, precum instalatiile de iluminat si prize. Acestea pot fi sisteme de cabluri de retele de telefonie si fibre optice, cablare structurala, detectie si avertizare, instalatii pentru prevenirea incendiului, instalatii de acces, televiziuni cu circuit inchis, retele de calculatoare, instalatii pentru semnalizari acustice si optice, instalatii electrofonice, instalatii de ceasuri electrice.

Executam orice fel de instalatii electrice de curenti slabi, pentru cladiri rezidentiale, civile, pentru cladiri economice, dar si pentru cladiri industriale. Indiferent de amplitudinea si complexitatea proiectului, echipa de experti este pregatita sa rezolve orice problema de ordin electric si nu numai din acest domeniu.

TABLOURI ELECTRICE

Tablourile electrice reprezinta o parte importanta a solutiilor integrate pe care le oferim clientilor nostri si sunt intotdeauna conforme cu standardele de calitate pe care ni le propunem. Tablourile electrice constituie elementul vital al oricarei instalatii electrice care asigura alimentarea cu energie si functionarea in deplina siguranta a tuturor consumatorilor.

Prin procesul de proiectare, alegerea si integrarea componentelor de calitate, procedurile de testare si masurare conform normativelor si instruirea personalului de exploatare ne asiguram ca solutia finala este in conformitate cu necesitatile si solicitarile beneficiarilor.

Asiguram o gama completa de servicii:
- proiectare tablouri electrice
- executie tablouri electrice;
- eliberare buletine de masura, declaratii de conformitate si certificate de garantie;
- punere in functiune sau asistenta la punerea in functiune;
- instruire personal de exploatare;
- intocmire manuale de utilizare si intretinere;
- intretinere si service garantie si postgarant.

SISTEME DE ILUMINAT

Proiectarea Sistemelor de ilumnat este o ramură a arhitecturii care se axează pe iluminarea clădirilor, a arenelor sportive, a spaţiilor publice, a spațiilor comerciale, a străzilor și autostrăzilor sau a altor spații. Obiectivul proiectării luminotehnice este obţinerea unui nivel de iluminare a unui spaţiu suficient pentru activităţile specifice acestuia, luând în considerare factori precum costurile iniţiale și de exploatare, aspectul și eficienţa energetică.

Pentru unele spaţii (cum ar fi săli de operaţii sau arene sportive) cel mai important aspect este furnizarea unui nivel suficient de iluminare pentru activitatea specifică spaţiului. Pentru anumite clădiri (depozite sau clădiri de birouri de exemplu) sunt mai importante economiile care pot fi făcute prin eficientizarea energetică a sistemelor de iluminat. În alte proiecte (teatre, muzee sau magazine) este importantă punerea în valoare a spaţiului și a obiectelor și crearea unui impact emoţional prin sistemul de iluminat arhitectural folosit.

Oricare ar fi nevoia ta, specialiștii nostri vor identifica soluţia optimă de iluminare.