Sari la conținut
Acasa » Consultanță

Consultanță

INSTALAȚII ELECTRICE

Consultanța în domeniul instalațiilor electrice are ca obiectiv alegerea soluției optime din punct de vedere tehnic și economic, în conformitate cu cerințele și necesitățile clientului.

Întrucât ne dorim întotdeauna ca execuţia lucrărilor să se desfăşoare fără întârzieri, oferim servicii de consultanţă, servicii ce presupun analiza minuţioasă atât a proiectului, cât şi a construcţiilor în vederea verificării şi depistării eventualelor erori de proiectare/execuţie şi, atunci când este cazul, stabilirea unei noi soluţii cu impact major asupra costurilor şi funcţionalităţii unei clădiri.

Consultanta in domeniul instalatiilor electrice are ca obiectiv alegerea solutiei optime din punct de vedere tehnic și economic (identificarea solutiilor tehnico-functionale), in conformitate cu cerintele și necesitatile clientului. Se stabililesc caracteristicile tehnice ale instalatiei si sunt optimizate costurile investitiei, fiind alese echipamentele cu cel mai bun raport calitate-pret.

Rezultatul serviciului de consultanta va fi o solutie performanta, fiabila si sigura in exploatare, care sa satisfaca in totalitate dorintele si nevoile clientilor.

AUTOMATIZĂRI

Consultanț în domeniul sistemelor de automatizare bazate pe standarde pentru clădiri inteligent va pune la dispozitie un proiect de tip „concept” care să se muleze perfect cerințelor dumneavoastră.

Dacă atingem toate punctele dorite vom continua prin proiectarea sistemului și alegerea echipamentelor plus consultanta in santier pe toata durata proiectului.
Sistemele de control şi automatizare, cunoscute sub numele de „ Smart Home ”, au apărut şi s-au dezvoltat odată cu creşterea nevoilor şi cerinţelor proprietarilor de locuinţe.

Datorită evoluției tehnologiei, instalaţiile electrice convenţionale sunt treptat înlocuite de sisteme interconectate capabile să analizeze diferiţi parametri ai unei clădiri şi să decidă realizarea unor acţiuni, atât într-un mod automat cât și controlate de către locatar.

SISTEME DE CONTROL ACCES

Atunci când este nevoie să menținem permanent controlul asupra tuturor persoanelor care au permisiunea să între și / sau să iasă de pe proprietate, discutăm de implementarea unui sistem de control acces.

Aceste aplicații solicită cel mai mult ingeniozitatea, competența și talentul celui care proiectează și propune soluția finală, deoarece această trebuie să fie fiabilă, solidă, ușor implementabilă, evidentă de urmat pentru toată lumea și să asigure permanent nivelul de securitate solicitat, pentru care a fost proiectată.

Punem la dispoziția clienților noștri soluții complexe de control acces, ce satisfac întrutotul cerințele legale. Oferim consultanță pentru realizarea la cheie a acestor sisteme, în deplină conformitate cu cerințele directe ale clienților noștri și analizăm permanent soluțiile oferite pentru că acestea să asigure implementarea cu succes..

SISTEME DE SECURITATE

Consultanta in alegerea sistemelor de supraveghere potrivite este importantă pentru toate companiile, în orice industrie ar lucra si pentru toate persoanele privind sigurant locuintei.

Înțelegem nevoia clientului de a supraveghea bunurile din cadrul societății sau din locuinta și de aceea vă stăm la dispoziție pentru a alege sistemul potrivit. Acum totul este doar la un click distanta ceea ce inseamna ca iti poti supraveghea afacerea sau locuinta prin intermediul unu laptop sau telefon.

Consultanța vă deschide perspective noi asupra potențialului tehnologiilor de ultimă generație și vă ajută să eficientizați procesele operaționale sau să reduceți costurile.

Serviciile de consultanţă sunt oferite clienților pentru a înțelege amenințările și riscurile de securitate la care se expun, fie ca este vorba de angajaţi, afacere sau familie si recomandam soluția cea mai potrivită conform resurselor disponibile.